2021-07-10 Meeting the tippingpoint

Als iets op hol slaat is het meestal niet te stoppen, met superspread-events is een enkele besmetting al voldoende. Hier in zijn risico’s of marges eigenlijk niet toegestaan. De fieldlab-events kende een aantal opstapelingen van marges die we achteraf veroordeelden. Niet alle deelnemers werden getest achteraf (geaccepteerd risico) incubatie tijd van het virus is <24 uur. Dus bij testen 48 uur oud kan het voorkomen dat men negatief was bij test maar tussentijd besmet. Het sjoemelen met of delen van toegangsbewijzen was niet meegenomen omdat men uitging van de eerlijkheid van de deelnemers. Zie hier het resultaat, gemiddelde van elk gehouden evenement is 10% besmetting achteraf van alle aanwezigen. En dit was dus met de controle en toegangstesten. Goed werk dus Fieldlab.